Tennis
Padel
Tennis
Padel

Clubplatform Content Stadium

Dankzij deze tool, gratis aangeboden door Tennis Vlaanderen, krijgt elke club toegang tot meerdere "templates" waarmee je mooie visuals/affiches kan maken én publiceren op social media, website, mailings en in de Tennis Vlaanderen app (nieuws en events).

Dankzij Content Stadium kan je op een laagdrempelige manier meer (potentiële) leden bereiken en sponsors meer return geven. Al meer dan 300 clubs gebruiken dit handige platform!

Je kan gratis inschrijven via info@tennisenpadelvlaanderen.be.
Een account klaarzetten kan een 2 tot 4-tal weken duren.  

Leuke visuals: update 2023

Multitext visuals (vier formaten)

Gebruik de nieuwstemplate om leden (en niet-leden) te informeren over het clubgebeuren: clubnieuws, clubactiviteiten zoals een nieuwe sponsor, jaarlijkse barbecue of mosselfestijn, nieuwjaarsreceptie,  jaarlijkse sluiting, opening seizoen, reservaties, wintertennis, ...

Je kan deze in maar liefst 4 formaten aanmaken: vierkant (FB en Instagram), liggend (Twitter), rechtopstaand Instagram Stories-formaat én eentje om te downloaden in HR PDF voor print. Je kan deze visuals naast social media dus ook gebruiken op je website of in onze app voor jullie nieuwtjes en events! 

 
Bovendien kan je in deze template nog extra varianten maken:
  • quote
  • happy birthday
  • branded (zonder tekst)
  • nieuws
Test het zeker eens uit!

Visuals voor tornooien (liggend)

De tornooitemplate is specifiek gemaakt voor de aankondiging van de clubtornooien. Selecteer het gewenste circuit en de template gaat automatisch de kleur en het titellogo weergeven. Het enige dat je zelf moet doen is de juiste reeksen selecteren, de afbeelding en de tekst aanpassen. Wil je een algemene visual maken voor jouw tornooi, zonder reeksen of veel details? Kies dan voor de template 'Algemeen tennis', 'Algemeen padel' of ‘Algemeen tennis en padel'! 
Zo wissel je van circuit!

Ga naar de tornooitemplate en klik op 'Circuit en categorieën'. Daar kan je dan het gewenste circuit uitkiezen en de bijhorende reeksen aanduiden indien die er zijn.

Interclubplanner

Kondig je tennis/padel interclubontmoetingen aan en roep supporters op om voor de thuisploegen te komen supporteren. Of gebruik deze template om na een speeldag de resultaten te publiceren!

Nieuw: flexibelere multi tekst template

Op vraag van heel wat clubs, zorgden we voor twee multitext-template met meer opties die jullie voor verschillende events/activiteiten kunnen gebruiken. De twee verschillende multi-text-designs zijn flexibeler dan vroeger qua kleuren, logo's en de plaats van de tekstblokken. Voor de meest flexibele opties, ga je naar één van deze thema's in de Multi Text template: algemeen tennis', ‘algemeen padel' en ‘algemeen tennis en padel'. Test het zeker eens uit, want het is de moeite waard!

Snel wisselen van formaat

Heb je een visual gemaakt maar wil je snel wisselen van formaat (van liggend naar staand of vierkant, en omgekeerd)? Dan kan dit via ‘dupliceer naar'.
Probeer dit zeker eens uit, zo handig!

FAQ

Hoe kan ik inloggen?
Ga naar studio.contentstadium.com en login met de unieke login voor jouw club (e-mailadres en wachtwoord) die voor jou werd aangemaakt na inschrijving. Per club is er slechts 1 unieke login beschikbaar, maar deze kan wel door meerdere personen gebruikt worden. Deze login is bezorgd aan de verantwoordelijke van de club. Contacteer Tennis Vlaanderen (info@tennisvlaanderen.be of 02/548.03.00) om te weten wie jullie clubaccount beheert. Deze persoon kan beslissen welke andere leden van de club toegang krijgen. 
Kan de login of het wachtwoord aangepast worden?
Je kan het wachtwoord helaas niet aanpassen. Wil je een andere login? Stuur dan een mailtje naar jasmine.catteeuw@tennisenpadelvlaanderen.be en dan bekijken we dit verder.
Waarom lukt het niet om visuals te publiceren op social media?
Kijk eerst even na of je beheerder bent van de pagina waarop je wil publiceren. Als dat het geval is, kan je je pagina koppelen aan Content Stadium. Vervolgens volstaat het om de pagina aan te vinken op het moment dat je wil publiceren. 
Waar kan ik de visuals gebruiken?
Vanuit Content Stadium kan je rechtstreeks publiceren op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, maar natuurlijk ook op je website of mailing! Bovendien kan je ze ook gebruiken via de nieuws en events rubriek in de Tennis Vlaanderen app.
Mogen wij als club foto's van leden en andere deelenemers aan onze activiteiten publiceren op sociale media?
Je moet inderdaad steeds toestemming vragen aan de betrokken personen op de foto/video, ook voor de promotie van je tornooi enz. 

Wil je sfeerbeelden posten tijdens een event? Maak dan vooraf bekend (via A4 aan het onthaal of een mail) dat er beelden zullen worden gemaakt en waar je die zal gebruiken (online, offline). 

De Privacycommissie beveelt een schriftelijke toestemming aan bij het nemen of gebruiken van gerichte beelden in het kader van een besloten kring (bv. club).
Wie kan de foto's zien die wij in onze account toevoegen?
Enkel mensen van uw club die de logingegevens hebben, kunnen de foto's bekijken.
Wij hebben als club geen goede foto's, wat nu?
We stellen een groot aantal rechtenvrije foto's gratis ter beschikking van de clubs. Je vindt ze terug bij Stock Media: klik op "mijn media" > "Tennis Vlaanderen" > foto's.