Tennis
Padel
Tennis
Padel

FAQ Content Stadium

Hoe kan ik inloggen?
Ga naar studio.contentstadium.com en login met de unieke login voor jouw club (e-mailadres en wachtwoord) die voor jou werd aangemaakt na inschrijving. Per club is er slechts 1 unieke login beschikbaar, maar deze kan wel door meerdere personen gebruikt worden. Deze login is bezorgd aan de verantwoordelijke van de club. Contacteer Tennis Vlaanderen (info@tennisenpadelvlaanderen.be of 02/548.03.00) om te weten wie jullie clubaccount beheert. Deze persoon kan beslissen welke andere leden van de club toegang krijgen. 
Kan de login of het wachtwoord aangepast worden?
Je kan het wachtwoord helaas niet aanpassen. Wil je een andere login? Stuur dan een mailtje naar jasmine.catteeuw@tennisenpadelvlaanderen.be en dan bekijken we dit verder.
Waarom lukt het niet om visuals te publiceren op social media?
Kijk eerst even na of je beheerder bent van de pagina waarop je wil publiceren. Als dat het geval is, kan je je pagina koppelen aan Content Stadium. Vervolgens volstaat het om de pagina aan te vinken op het moment dat je wil publiceren. 
Waar kan ik de visuals gebruiken?
Vanuit Content Stadium kan je rechtstreeks publiceren op Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, maar natuurlijk ook op je website of mailing! Bovendien kan je ze ook gebruiken via de nieuws en events rubriek in de Tennis Vlaanderen app.
Mogen wij als club foto's van leden en andere deelnemers aan onze activiteiten publiceren op sociale media?
Je moet inderdaad steeds toestemming vragen aan de betrokken personen op de foto/video, ook voor de promotie van je tornooi enz. 

Wil je sfeerbeelden posten tijdens een event? Maak dan vooraf bekend (via A4 aan het onthaal of een mail) dat er beelden zullen worden gemaakt en waar je die zal gebruiken (online, offline). 

De Privacycommissie beveelt een schriftelijke toestemming aan bij het nemen of gebruiken van gerichte beelden in het kader van een besloten kring (bv. club).
Wie kan de foto's zien die wij in onze account toevoegen?
Enkel mensen van uw club die de logingegevens hebben, kunnen de foto's bekijken.
Wij hebben als club geen goede foto's, wat nu?
We stellen een groot aantal rechtenvrije foto's gratis ter beschikking van de clubs. Je vindt ze terug bij Stock Media: klik op "mijn media" > "Tennis Vlaanderen" > foto's.

Meer info?

Neem contact op via info@tennisenpadelvlaanderen.be of 02 548 03 00.