Tennis
Padel
Tennis
Padel

FAQ Spotler

Hoe maak ik een mailing aan?
Dit doe je via ‘Berichten’ > ‘Nieuw bericht’. Je kan kiezen uit verschillende templates volgens de kleuren die je doorgaf. Je vindt de detailinformatie in onze handleiding (pagina 15). 
Zijn mijn contacten gelinkt aan Elit?
Dat kan inderdaad! Hiervoor moet je eerst via Elit 2.0 (tab Mail) de tags aanmaken. Zo worden je contacten (padelleden, tennisleden, personen uit formulieren, …) elke nacht geupdated in Spotler. 
Je vindt de detailinformatie in onze handleiding (pagina 9). 
Hoe kunnen leden zich aan- en afmelden voor de Spotlermails
Volgens de GDPR-wetgeving is het verplicht om een afmeldlink te voorzien in elke mailing. Bij Spotler zit die boven- en onderaan, waarbij de afgemelde personen terug te vinden zijn in Spotler (Formulieren > Afmeldformulier > Rapportage > 4e icoon bovenaan klikken (exporteren). 
Het is verplicht je aan deze regels te houden. Spotler zal dan automatisch niets meer mailen naar diegenen die zich uitschreven. 

Heeft toch iemand zich per ongeluk uitgeschreven? Dan maak je dit ongedaan door het e-mailadres als nieuw contact toe te voegen bij ‘Lijsten > Contacten > Nieuw contact’. Het bestaande contact wordt dan weer actief.
Hoeveel kost het mailplatform Spotler? En later?
Het Spotler-platform bieden we gratis aan aan de clubs. We hebben de intentie het platform zo lang mogelijk kosteloos aan te bieden. Momenteel past dit in de bugettaire mogelijkheden van de federatie en de huidige tarificatie van Spotler.
We hebben echter geen glazen bol en zijn financieel ook afhankelijk van een aantal externe factoren. Wanneer er vanuit de overheid en sponsors op een bepaald moment minder inkomsten zouden komen, of wanneer Spotler zijn tarificatie wijzigt, kan het mogelijk zijn dat we bepaalde diensten niet langer gratis kunnen blijven aanbieden. Maar we hopen uiteraard dat we jullie maximaal verder gratis (of alleszins zo goedkoop mogelijk) kunnen blijven servicen!