Tennis
Padel
Tennis
Padel

Mailingplatform clubs

Vraag jouw Spotler clubaccount aan! 

Spotlermail+ is een softwarepakket waarmee je club e-mails kan opmaken en verzenden. 

Het e-mailplatform heeft heel wat handige functionaliteiten: 
  • templates in de huisstijl van je club; 
  • een contenteditor om nieuwsbrieven op te maken en te versturen; 
  • een doelgroep-editor om doelgroepen samen te stellen en te segmenteren om zo gerichter te communiceren; 
  • én een koppeling met Elit. Dankzij de koppeling tussen Elit en Spotler zijn de contactgegevens van je leden, abonnees en deelnemers aan lessen en/of stages altijd up-to-date. 
Wil je club starten met het mailplatform Spotlermail+, aangeboden via Tennis en Padel Vlaanderen? Volg dan onderstaande stappen:  
  1. Vul het online formulier in zodat we over de nodige info beschikken om jullie mailtemplates en account klaar te maken.  
  2. Bezorg ons de ondertekende overeenkomst waarin je club zich akkoord verklaart om het platform conform de algemene voorwaarden, conform de GDPR-regelgeving en om te communiceren met leden die lid zijn van je club en aangesloten zijn bij Tennis en Padel Vlaanderen. 
  3. Van zodra wij de ondertekende overeenkomst van jouw club ontvangen hebben (stap 2) en de input voor je clubaccount (stap 1) doorgegeven is, zal Tennis en Padel Vlaanderen en Spotler de nodige acties ondernemen om het account voor jouw club op te zetten. 
  4. Om de start met Spotlermail+ vlot te laten verlopen, zullen we alle kandidaat-clubs de nodige begeleiding bieden zodat alles meteen goed kan verlopen. Tennis en Padel Vlaanderen tracht jouw club zo snel mogelijk op te starten, maar hou aub rekening met een wachttijd van een maand, zeker indien veel clubs gelijktijdig willen opstarten. Van zodra alles klaar staat voor jouw club, contacteert het helpdesk team jou en kan je via de handleiding en met eventueel extra ondersteuning van het helpdesk team Spotlermail+ gaan gebruiken. 

Maak een bericht

Voeg een afbeelding toe en verklein ze

Maak een lijst – deel 1: Elit

Maak een lijst – deel 2: Spotler

Bewerk een bericht

Maak een mailing

Meer info?

Neem contact op via clubwerking@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.