Tennis
Padel
Tennis
Padel

Maak leuke visuals via Content Stadium

Dankzij deze tool, gratis aangeboden door Tennis en Padel Vlaanderen, krijgt elke club toegang tot meerdere "templates" waarmee je mooie visuals/affiches kan maken én publiceren op social media, website, mailings en in de Tennis en Padel Vlaanderen app (onder nieuws en events).

Dankzij Content Stadium kan je op een laagdrempelige manier meer (potentiële) leden bereiken en sponsors meer return geven.

Je kan gratis inschrijven via info@tennisenpadelvlaanderen.be. Een account klaarzetten kan een 2 tot 6-tal weken duren. 

Leuke visuals

Multitext visuals (vier formaten)

Gebruik de nieuwstemplate om leden (en niet-leden) te informeren over het clubgebeuren: clubnieuws, clubactiviteiten zoals een nieuwe sponsor, jaarlijkse barbecue of mosselfestijn, nieuwjaarsreceptie,  jaarlijkse sluiting, opening seizoen, reservaties, wintertennis, ...

Je kan deze in maar liefst 4 formaten aanmaken: vierkant (FB en Instagram), liggend (Twitter), rechtopstaand Instagram Stories-formaat én eentje om te downloaden in HR PDF voor print. Je kan deze visuals naast social media dus ook gebruiken op je website of in onze app voor jullie nieuwtjes en events! 

Bovendien kan je in deze template nog extra varianten maken:
  • quote
  • happy birthday
  • branded (zonder tekst)
  • nieuws
Test het zeker eens uit!

Visuals voor tornooien (liggend)

De tornooitemplate is specifiek gemaakt voor de aankondiging van de clubtornooien. Selecteer het gewenste circuit en de template gaat automatisch de kleur en het titellogo weergeven. Het enige dat je zelf moet doen is de juiste reeksen selecteren, de afbeelding en de tekst aanpassen. Wil je een algemene visual maken voor jouw tornooi, zonder reeksen of veel details? Kies dan voor de template 'Algemeen tennis', 'Algemeen padel' of ‘Algemeen tennis en padel'! 
Zo wissel je van circuit!

Ga naar de tornooitemplate en klik op 'Circuit en categorieën'. Daar kan je dan het gewenste circuit uitkiezen en de bijhorende reeksen aanduiden indien die er zijn.

Interclubplanner

Kondig je tennis/padel interclubontmoetingen aan en roep supporters op om voor de thuisploegen te komen supporteren. Of gebruik deze template om na een speeldag de resultaten te publiceren!

Nieuw: flexibelere multi tekst template

Op vraag van heel wat clubs, zorgden we voor twee multitext-template met meer opties die jullie voor verschillende events/activiteiten kunnen gebruiken. De twee verschillende multi-text-designs zijn flexibeler dan vroeger qua kleuren, logo's en de plaats van de tekstblokken. Voor de meest flexibele opties, ga je naar één van deze thema's in de Multi Text template: algemeen tennis', ‘algemeen padel' en ‘algemeen tennis en padel'. Test het zeker eens uit, want het is de moeite waard!

Snel wisselen van formaat

Heb je een visual gemaakt maar wil je snel wisselen van formaat (van liggend naar staand of vierkant, en omgekeerd)? Dan kan dit via ‘dupliceer naar'.
Probeer dit zeker eens uit, zo handig!

Leuke tools

Knip snel personen uit een toffe foto

Wil je graag iemand uitknippen in een foto, zodat de visual er nog hipper gaat uitzien? Dit kan via één klik: de achtergrond zal automatisch verwijderd worden. Let op, deze tool is enkel beschikbaar voor foto's die de club zelf oplaadt via 'Media', het lukt dus niet bij de fotodatabank die Tennis Vlaanderen ter beschikking stelt in elke clubaccount.

Hoe kan ik dit doen? 

Stap 1: Ga naar 'Media" en klik op één van de foto's die de club zelf heeft opgeladen (dus niet de foto's onder de map 'Tennis Vlaanderen'). Klik nadien op de groene knop 'Gebruik Cut Out Service'.
Stap 2: Klik op 'Bevestigen'.
Stap 3: Er wordt een nieuw bestand gecreëerd, nl de uitgeknipte foto!

Foto's embedden en delen

We lichten dit graag even toe:

A. Embedden

Wil je jouw gemaakte visuals makkelijk delen (embedden) op je website, blog, …? Zo doe je dat!

Stap 1:
Ga naar ‘Bestand' in jouw project en klik ‘Embed'.
Stap 2:
Je zal een pop-up zien verschijnen. Duid de button onderaan aan (‘Iedereen met de embed code kan de gemaakte inhoud bekijken'). Eens je dat hebt aangeklikt, zal de code tevoorschijn komen.
Stap 3:
Klik vervolgens op ‘Kopiëren', de code heb je nu gekopieerd en kan je gaan plakken in de code van jouw site of blog.
B. Delen

Je kan ook visuals gaan delen met anderen via een link. Het grote voordeel? De visuals worden automatisch geupdate van zodra er iets wijzigt aan de visual in Content Stadium. Handig! Zo doe je het:

Stap 1:
Ga naar ‘Bestand'  en klik op ‘Link delen'.
Stap 2:
Er verschijnt een pop-up met de link die je kan versturen naar collega's. Klik op ‘Kopiëren'.
 
Stap 3:
Wanneer jouw collega's deze link in hun browser plakken (Firefox, Chrome, …), krijgen ze het design te zien. Ze krijgen ook verschillende opties:
Belangrijk: de visual achter deze link, wordt automatisch geupdate als het design in Content Stadium zou wijzigen.
  • Je kan het delen op social media: Facebook, WhatsApp, LinkedIn, via mail, …
  • Downloaden
  • Embed code weergeven
  • Je kan het raten door middel van de emoticons

Meer info?

Neem contact op via info@tennisenpadelvlaanderen.be of 02 548 03 00.