Tennis
Padel
Tennis
Padel

Fusies

Ontdek hieronder hoe we je club kunnen ondersteunen op vlak van fusies. Toch nog vragen? Of wil je een clubbezoek inplannen? Neem gerust contact op met Dirk Deldaele via dirk.deldaele@tennisenpadelvlaanderen.be of 0473 32 31 84.  

Een club oprichten, fusioneren met een andere club of aansluiten bij Tennis en Padel Vlaanderen 

Uiteraard kan Tennis en Padel Vlaanderen elke club bijstaan bij de oprichting ervan. Wat zijn de voorwaarden voor aansluiting en wat zijn de voordelen? Welke ruimte en voorzieningen zijn nodig? Hoe de statuten vormgeven? Welke belangrijke aspecten moeten eerst worden aangepakt? Welke good practices zijn er voorhanden? Is het fusioneren met een andere club een (goede) optie? Wat komt er allemaal kijken bij een fusie? Welke stappen moeten worden doorlopen? Wie kan/moet ons hierin bijstaan? 

Wil je als club aansluiten bij Tennis Vlaanderen? Bekijk dan de info op deze webpagina

Meer weten? Mail naar dirk.deldaele@tennisenpadelvlaanderen.be

Je club ombuigen van club-in-nood naar club-in-bloei 

Clubs hebben het soms moeilijk en zien hun ledenaantallen gevoelig achteruitgaan. Aan de hand van een mini-onderzoek heeft Tennis Vlaanderen een aantal kernaspecten gedetecteerd van clubs die de kentering hebben kunnen bewerkstelligen en erin geslaagd zijn hun ledenaantallen terug te doen stijgen. 
Heb je de drive gevonden om jouw club te willen ombuigen van een club-in-nood tot een club-in-bloei, maar je weet nog niet echt hoe, contacteer dan dirk.deldaele@tennisenpadelvlaanderen.be en verneem dan hoe andere clubs jullie met succes zijn voorgegaan. 

Heb je nog vragen?

elit@tennisenpadelvlaanderen.be en  02 548 03 00