Tennis
Padel
Tennis
Padel

CUPRA

CUPRA is sinds begin 2021 hoofdsponsor van Padel Vlaanderen. De samenwerking werd eind 2023 verlengd met 3 jaar tot eind 2026. 

CUPRA, het sportief getinte merk van de Volkswagen-groep, is de eerste hoofdsponsor van Padel Vlaanderen en titelpartner van de CUPRA Padel Tour en de CUPRA Padel Masters.  

Wat wil CUPRA voor de padelsport in Vlaanderen betekenen? 

CUPRA is al langer één van de grootste partners van de padelsport ter wereld: het automerk heeft naast vele lokale partnerships tussen verdelers van het automerk en padelclubs ook een partnership met de World Padel Tour en de International Padel Federation. Door Padel Vlaanderen toe te voegen aan hun indrukwekkende waaier van partnerships wil CUPRA ook in Vlaanderen de schouders zetten onder de verdere groei van de sport. 

Gert Van Leeuw, merkdirecteur voor SEAT en CUPRA bij D'Ieteren: "Als nieuw automerk met een hedendaags en sportief karakter vinden wij in Padel Vlaanderen de ideale partner om de waarden die wij als automerk uitdragen, te vertalen naar een toegankelijke en snel groeiende sport. Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnership en de verschillende initiatieven die daaruit zullen voortvloeien, zowel ons merk als de padelsport in Vlaanderen zullen versterken.

Volg Cupra op social media