Tennis
Padel

Eliza was here

Eliza was here is sinds 2022 digital main sponsor van Padel Vlaanderen. De meest recente samenwerking, opnieuw als digital main sponsor, loopt van januari 2023 tot december 2024. 

De 72.000 padellers binnen de federatie zullen tijdens dit partnership opnieuw kennis maken met de kleinschalige en ‘weg van de massa'-vakanties, die aangeboden worden door ‘Eliza was here', dat onderdeel is van de Sunweb Group. De padelspeler zal ontdekken wat ''Eliza was here' te bieden heeft aan unieke, prachtige vakantieadresjes en wie weet kan de padelspeler ook zijn favoriete sport beoefenen op een unieke locatie. 
Nieuwste plekjes in Europa
Ieder jaar gaat Eliza op zoek naar nieuwe adresjes in Europa. En dit jaar zijn al bestemmingen als de Azoren en Campania aan het aanbod toegevoegd! Van bijzondere boutique villa's tot authentieke finca's en luxe, maar kleinschalige resorts. Deze nieuwste ontdekkingen zijn allemaal even uniek en weg van de massa.

Vlieg eens via een andere weg
Naast vliegen via Brussels Airport of Nederlandse luchthavens kun je met Eliza was here vanaf nu ook via Duitsland of Frankrijk vliegen. De luchthavens van Düsseldorf, Keulen-Bonn en Lille zijn voor jou geopend. Waar gaat jouw volgende reis heen?

Tim van den Bergh, managing director Eliza was here en Sunweb group specialities:
Opnieuw zullen we met plezier Eliza was here linken met Padel Vlaanderen.  Ik ben er van overtuigd dat onze kleinschalige vakanties een perfecte fit zijn voor de vele padelspelers die Vlaanderen rijk is. Wij kijken alvast uit naar de verlenging van het partnership.”

Volg Eliza was here op social media