Tennis
Padel
Tennis
Padel

Keytrade Bank

Keytrade Bank is jouw recyclagepartner van jullie padelballen! 

Keytrade Bank is de drijvende kracht achter het gloednieuwe ballen recyclage project. In samenwerking met Padel Vlaanderen helpt Keytrade Bank de Belgische clubs met het verzamelen en recycleren van padelballen.
De padelballen worden omgezet naar geluidswerend materiaal voor studentenkoten in België. 

Een 40-tal Vlaamse clubs nemen deel aan het Keytrade Bank recyclage project. 

De recyclagebakken zullen in de loop van de maand mei geplaatst worden op de clubs.  De ballen zouden op minstens één vast moment per maand opgehaald worden.
Meer info zal hier binnenkort beschikbaar zijn. 

Inschrijven is niet meer mogelijk, maar wil je toch in de toekomst deel uitmaken van dit project, stuur dan een mail naar marketing@tennisenpadelvlaanderen.be en we plaatsen jouw club op de wachtlijst. In 2025 worden een nieuwe reeks clubs toegevoegd aan het project.  

Nieuwe slag bij padel: de bankeja

Padel Vlaanderen mag een tweede hoofdpartner verwelkomen. Keytrade Bank tekent voor 2,5 jaar en zet daarbij zijn stevige schouders onder de blijvende populaire padelsport. Keytrade Bank zal diverse initiatieven rond padel ondersteunen én trekken, waaronder de klassementen. Deze laatste zullen voortaan gekend zijn als de Keytrade Bank Klassementen.

'Sterk aan het groeien, voor iedereen toegankelijk, competitief maar ook sociaal, en vooral fun. Padel is een sport naar ons hart bij Keytrade Bank. Aan onze kant van het net staat een trotse partner klaar voor de service.’, aldus Keytrade Bank. 

Keytrade Bank en Padel Vlaanderen kijken beide uit naar een mooie en duurzame samenwerking waar padel, onze clubs en onze leden van zullen geniet.