Tennis
Padel
Tennis
Padel

Podcast - Dubbelspel

Ben jij zot van padel? Benieuwd naar wat er in de (internationale) padelwereld leeft? Hoe ervaren de topspelers hun padelavonturen? Ontdek er alles over in de padel specials van onze podcast ‘Dubbelspel’. Samen met sportjournalist Dirk Gerlo en Filip Dewulf als hosts gaan we buiten de lijnen en bekijken we de padelsport vanuit alle mogelijke hoeken van het veld met de gasten. Benieuwd naar de meest onwaarschijnlijke uitschuivers, de verhalen achter de schermen of de personen achter de atleten? Wat wordt er gefluisterd in de wandelgangen? Luister met ons naar ‘DUBBELSPEL’! 

Luister naar de padelpodcast #3 met Mauri Andrini

Wil je 75 minuten lang jouw padelskills verbeteren, meer te weten komen over de wereldtoppers en je enthousiasme voor deze sport nog naar een ander niveau laten tillen? Luister dan naar de ‘Dubbelspel’-podcast met de gepassioneerde Mauri Andrini. Deze 40-jarige Argentijn was een topspeler, is een topcoach en tevens een topgast. “Het belangrijkste in padel? Beslissingen nemen!”, vertelt hij. Laat ons deze beslissing alvast voor jou nemen. Luister naar ‘Dubbelspel’ met Andrini en je zal er als een beter mens/padeller uitkomen. Vamos! 

Luister via Spotify, Google Podcasts en bekijk via YouTube

Luister naar de padelpodcast #2 met Bram Coene en Joris De Weerdt

Uit een gezamenlijk tennisverleden groeide één van de beste Belgische padelduo’s. Bram Coene en Joris De Weerdt willen hun persoonlijke ambities volgende week op de Lotto Brussels Premier Padel wel eens aftoetsen op het allerhoogste niveau. “Joris zijn reflexen en volleys zijn van een andere planeet”, beweert Bram. “Bram zijn verdediging lijkt door artificiële intelligentie geprogrammeerd, snel en foutloos”, weet Joris. Gaat dat zien, volgende week in Tour & Taxis. En luister nu al naar hun verhaal in de podcast ‘Dubbelspel’.

Luister via Spotify, Google Podcasts en bekijk via YouTube!

Aflevering 1 Dubbelspel - padel special met Helena Wyckaert & An-Sophie Mestach

In aflevering 9 van Dubbelspel gaan we voor een speciale padeleditie! We verwelkomden de Belgische padeltop aan onze tafel: Lena Wyckaert (FIP 94) en An-Sophie Mestach (FIP 126). Samen blikken we terug op de start van hun padelcarrière en hoe een ‘day at the office’ eruitziet op het internationale padelcircuit. De dynamiek tussen de dames werkt aanstekelijk en ze geven hun vast ritueel voor de match alvast prijs!
Benieuwd naar enkele padeltips of naar hun ambities voor 2024? 

Luister via Spotify, Google Podcasts en bekijk via YouTube