Tennis
Padel
Tennis
Padel

YoPadel

Onze leuze is "uw vertrouwen is onze grootste plicht". 

Kernwoorden zijn duurzaamheid en kwaliteit met oog voor detail! Robuust en degelijk materiaal kan ook elegant zijn. Voor YoPadel COURTS***** is dan ook niks teveel en niks te weinig. 

YoPadel COURTS***** is een Belgisch bedrijf, werkt met Belgische medewerkers en met Belgische producten. We hebben het volledige engineering- en productieproces in handen tot en met de installatie en oplevering. Op die manier kunnen we uw YoPadel COURT***** personaliseren qua kleur en opties. De bijhorende vuilnis/asbakken en onze ophangbare designbanken met lockerkast typeren de stijl en het kunnen van YoPadel COURTS*****.  

De YoPadel-formule voor de aanleg van een kwalitatief padelterrein ligt in de jarenlange knowhow en ervaring van de deelnemende YoPadel-partners en de bewuste keuze voor materialen van topkwaliteit. Onze YoPadel-bouwformule is er dan ook 100% op gericht om een kwalitatief padelterrein af te leveren dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat en waarop het aangenaam blijft om op te spelen. YoPadel gebruikt 12mm glasdikte. Kunstgras van topkwaliteit garandeert namelijk een uniforme ‘bots' van de bal. Bij YoPadel COURTS***** laten we niets aan het toeval over en kozen we voor Lano Sports, een Belgische kunstgrasfabrikant met meer dan 30 jaar ervaring. Het Lano Sports kunstgras werd doorheen de jaren telkens verbeterd op zijn technische eigenschappen. Het garen dat we gebruiken, verdiende zijn sporen in het toptennis en in de veeleisende hockeysport. 
YoPadel COURTS***** maakt als enige gebruik van kwaliteitsbuizen die gebeitst worden voor het coatingproces, wat een zeer zuiver oppervlak garandeert. Ook ons coatingproces is uniek omdat we gebruik maken van de laatste nieuwe primercoatings en afwerken met een kwalitatieve polyester eindlaag in diverse RAL-kleuren. Deze coating biedt een veel betere bescherming tegen corrosie, wat – zeker aan zee – een onmiskenbare troef vormt en het onderhoud sterk vermindert. Onze eigen montage- en onderhoudsploeg zorgt ervoor dat uw YoPadel COURT***** steeds in topconditie blijft en ook bij onverwachte probleempjes zijn we uiteraard snel ter plaatse. 

Voor het rendement van uw YoPadel COURTS***** is het uiteraard noodzakelijk dat er ook 's avonds gespeeld kan worden. Een uitstekende verlichting is dan ook essentieel. YoPadel COURTS***** opteerde hier voor de allernieuwste LED-schijnwerpers van TECONEX, meer specifiek de APOLLO ONE LED-armaturen. Deze werden specifiek ontwikkeld voor een superieure verdeling van het licht over het hele terrein, zoals uit de lichtstudie blijkt. Verder bieden de TECONEX lichtarmaturen de beste balans tussen levensduur (méér dan 100.000 lichturen), lumen/watt verhouding, energieverbruik en kosten. Zo zijn ze tot wel 50% energiezuiniger dan andere verlichtingsoplossingen.