Tennis
Padel

Fieldside

Fieldside is gedurende drie jaar een supplier van Tennis Vlaanderen: van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2024.

Fieldside zorgt als onderdeel van technologie en innovatiebedrijf Cronos, sinds maart 2021 voor de hosting en monitoring van de volledige IT-infrastructuur van Tennis Vlaanderen. 

Fieldside biedt reeds veel ondersteuning op vlak van IT-services, wat voor een organisatie als Tennis Vlaanderen onmisbaar is gezien de database, website en app de draaischijf zijn van de federatie.

Wat wil Fieldside voor de tennis- en padelsport in Vlaanderen betekenen? 

Managing Partner Fieldside, Pascal Van Meerbergen: 
"Via deze nauwe samenwerking bieden we Tennis Vlaanderen en zijn partners een schaalbaar en beveiligd platform aan als basis voor verdere groei en innovatie. Dankzij de expertise van onze consultants, die regelmatig ook een racket in de handen nemen, garanderen we een vlotte digitale transformatie voor Tennis Vlaanderen. We kijken alvast uit naar een technologisch sportieve samenwerking!
Via de koppeling aan populaire racketsporten tennis en padel wil Fieldside meer exposure krijgen bij potentiële bedrijven die zoeken naar de ideale IT-oplossingen en zich verder gaan profileren als interessante werkgever voor jonge IT-talenten.
” 

Volg Fieldside op social media