Tennis
Padel
Tennis
Padel

Wat is tennis?

Ga jij ook next level op the gravel?

Tennis is de mooiste sport ter wereld. Daar zijn we bij Tennis Vlaanderen 100% van overtuigd. Daarom zetten we ons elke dag in om clubs, trainers en leden te ondersteunen en optimale tenniservaringen aan te bieden. Ontdek hier alle spelregels.
  • Een uitdaging voor jong en oud

    Tennis, da’s een plezierige uitdaging voor jong en oud. Het is een sport die iedereen kan leren en levenslang kan uitoefenen. Verbeter jezelf elke keer en verleg zo je grenzen.

  • Voor iedereen!

    Tennis is goed is voor je lijn en je gezondheid én vooral… voor iedereen! Speel een enkel of dubbeltje met tennisvrienden of met je gezin. 

  • Gezellig

    Een leuke clubactiviteit, het zomerse clubterras of het drukbezette tornooi in een naburige club?  Speel een match met twee of trommel meerdere vrienden op voor een dubbelspel. Leef je helemaal uit in de zomer of speel door in de winter op een overdekt terrein. Tennis, da’s altijd gezellig!

Iets voor jou?

Ben je overtuigd? Leer de basics en leef je uit! Met meer dan 450 tennisclubs in Vlaanderen is er altijd wel een starterslessenreeks of tennisterrein bij jou in de buurt. Schrijf je in voor een startersactiviteit of ga kennis maken met een club in je buurt en geniet van de mooiste sport ter wereld. Levenslang!

Jonger dan 12 jaar?

Ontdek snel ons KidsTennis aanbod!

Ouder dan 12 jaar?

Heb je een beperking?

Ontdek op onze G-tennis pagina alles over tennis voor mensen met een beperking. 

Meer info?

Neem contact op via info@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.