Tennis
Padel
Tennis
Padel

Verdiepingstraject KidsPadel

Wat houdt het verdiepingstraject KidsPadel in? 

KidsPadel is een aparte wereld binnen het trainerslandschap. Als je met kinderen aan de slag gaat, hanteer je een andere aanpak dan met een groep volwassen padelspelers. Ben een je gediplomeerd trainer en wil je je verder verdiepen in de methodologie en ideologie van KidsPadel? Dan kan je het verdiepingstraject KidsPadel onder leiding van Coach2Competence volgen. Ontdek hieronder welke trajecten je kan volgen:  

KidsPadel training BRONS

Voor wie? 
KidsPadel training Brons is er voor de Start 2 Coach trainers en gediplomeerde initiators padel die het diploma vóór 2024 behaalden

Wat? 
Je verdiept je verder in de methodologie van KidsPadel en maakt dynamische lessen, creëert oefenstof & geeft coaching op maat van elke jonge padelspeler.

Interesse?  
  • Je haalde je trainersdiploma vóór 2024 of je diploma Instructeur vóór 2025? Schrijf je dan hier in voor de KidsPadel Training BRONS.
  • Heb je nog geen diploma initiator? Volg dan eerst een Start 2 Coach opleiding en schrijf je daarna in voor de KidsPadel training BRONS.

KidsPadel training ZILVER

Voor wie? 
KidsPadel training Zilver is er voor trainers die doorstromen uit Brons en initiators padel opgeleid vanaf 2024. In de opleiding initiator heb je reeds de basisbeginselen van het oefenstofplatform en de KidsPadel-leerlijn leren kennen. 

Wat? 
In dit verdiepingstraject ga je verder met skill-ontwikkeling voor jeugdspelers: technische progressie, tactische vorming & coördinatie voor padel.

Interesse?  
Deze opleiding zal ten vroegste in het najaar 2024 gevolgd kunnen worden. Meer info volgt later.

KidsPadel training GOUD

Voor wie? 
KidsPadel Training Goud is er voor de instructeurs padel opgeleid vanaf 2025. In de opleiding heb je geleerd hoe je de geavanceerde technieken van groen en geel moet overbrengen naar jonge padelspelers. 

Wat? 
In dit verdiepingstraject ga je verder met individuele coaching en leersituaties voor deze geavanceerde technieken en leer je de ‘team tactics’ integreren in je training. Opgelet: de eerste organisatie van deze training zal pas doorgaan vanaf 2025.

Interesse?  
Deze opleiding zal pas vanaf 2025 gevolgd kunnen worden. Meer info volgt later.

Je volgde het verdiepingstraject, wat nu?

Heb je het verdiepingstraject volledig gevolgd en succesvol afgerond?  
  • Dan zal je van Coach2Competence het bijhorende certificaat ontvangen.
  • In de databank en op de website van Padel Vlaanderen zal je het bijhorende KidsPadel-label ontvangen bovenop je diploma op je trainersdashboard.

Meer info?

Neem contact op via trainers@padelvlaanderen.be of 02 548 03 00.