Tennis
Padel
Tennis
Padel

Word official

Op deze pagina kan je de verschillende Drillster padelopleidingen terugvinden. Via de website of app van het E-learning platform Drillster kan je je reglementskennis oefenen en testen wanneer jij er tijd en zin in hebt. 

Ben je ingeschreven? Top! Binnen de 2 weken na je inschrijving ontvang je een mail met je logingegevens voor Drilster. 

Overzicht opleidingen in het E-Learning platform Drillster 

Het ligt voor de hand dat alle padelverantwoordelijken in de clubs 100% op de hoogte zijn van de spelregels padel. Daarom ontwikkelden we een online opleiding om aan de hand van oefenvragen de padelspelregels en het interclubreglement te leren. 

Drillster-opleiding padelspelregels  

Hoe goed ken jij de spelregels padel? Deze opleiding is gericht op padelverantwoordelijken en andere padelgangmakers op je club.  

Drillster-opleiding interclubleider padel 

Deze opleiding is gericht op padelverantwoordelijken, -interclubverantwoordelijken en interclubkapiteins. Elke club die deelneemt aan de Schweppes Padel Interclub en Cornet Padel Team Cups moet minstens 1 interclubleider padel (= toegevoegd aan je lijst met officials in Elit 2.0) hebben. Deze persoon moet de Drillster-test succesvol (= minstens 75%) afleggen. 

Drillster-opleiding wedstrijdleider padel 

Deze opleiding is gericht op iedereen die een padeltornooi in goede banen wil leiden. Vanaf 2024 is het voor elke club die een CUPRA Padel Tour organiseert verplicht om een gediplomeerde wedstrijdleider padel aan te duiden voor het tornooi. Deze persoon moet de Drillster-test succesvol (= minstens 75%) afleggen. 

Meer info?

Neem contact op via officials@padelvlaanderen.be of 02 548 03 00