Tennis
Padel
Tennis
Padel

Clubzoekertjes

Plaats je zoekertje 

Ben je als club op zoek naar een trainer, onderhoudsmedewerker of uitbater? Verkoop je je terreinverlichting of tennisballon? 
Op deze pagina vind je alle zoekertjes. Wil je zelf een zoekertje plaatsen? Bezorg het ons via info@tennisenpadelvlaanderen.be en wij posten het graag op deze pagina!  

Club biedt aan...

Club biedt aan...
januari
TE KOOP: pletwals
Interesse? Contacteer Eric Cuyts - 0475/75.69.90 -cuyt.eric1961@gmail.com
december
TC Ten Hoeve zoekt een nieuwe uitbater voor zijn clubhuis!
2024 wordt een feestjaar! Dit jaar viert deze club een enorme mijlpaal: de club bestaat 50 jaar! Sinds 1974 is het de thuisbasis geweest voor tennisliefhebbers in Wommelgem. We hebben een hechte gemeenschap opgebouwd, maar we hebben nog iets speciaals nodig: een nieuwe uitbater om onze club te versterken en mee te vieren in dit feestelijke jaar.

In 2023 namen we afscheid van onze laatste uitbater, wat voor ons een onverwachte wending was. Maar we zien het als een kans voor een enthousiast iemand om zich bij ons aan te sluiten en deel uit te maken van onze warme tennisfamilie.

TC Ten Hoeve is niet zomaar een tennisclub : het is de plek waar je verwelkomd wordt na een dagje werken om te kunnen genieten van tennis en het bijhorende clubleven. Met 425 leden zijn we een gezellige bende die houdt van een potje tennis, maar ook van een gezellig samenzijn.

We hebben een groot zonneterras waar je lekker kunt relaxen en een drankje of hapje kan nemen na een intensieve tenniswedstrijd.

Ook niet-leden zijn hier welkom. Verschillende bedrijven van het industriepark in Wommelgem komen graag langs voor een lekkere lunch in de lente en zomer.

In april, mei en juni bruist onze club van de activiteiten met interclubwedstrijden. In juli organiseren we twee toernooien, waaronder ons dubbeltornooi met maar liefst 600 deelnemers, een van de grootste in de provincie Antwerpen.

Heb je altijd al gedroomd van je eigen plekje in de horecawereld? Ben je net zo gek op sport, gezelligheid en een bruisende community als wij? Dit is jouw kans! Stuur een mailtje naar bestuur@tctenhoeve.be. We kijken uit naar jouw creativiteit en inzet om TC Ten Hoeve naar nieuwe hoogten te brengen.

Sluit je aan bij ons in dit jubileumjaar en help ons de volgende 50 jaar net zo geweldig te maken als de eerste!
november
Tennis & Padelclub Tenza biedt een plaats voor een zelfstandige uitbater aan in haar chalet.  
De club beschikt ’s zomers over 3 tennis buiten terreinen en 2 tennis binnenterreinen met 2 outdoor padelvelden. ’s Winters is er een grote capaciteit van 5 indoor tennisterreinen aangevuld met de 2 outdoor padelvelden. 
Er is een ruime gerenoveerde keuken aanwezig met o.a. 2 frietketels, bakplaat, ruime oven(s), en gasvuren, nieuwe snel-vaatwasmachine en een groot aantal koelkasten en diepvries.
Er zijn 2 ruime terrassen aanwezig met 70 zitplaatsen.
De club ligt langs een wandel/fiets/looppad en aan de zaventemse sporthal en voetbalvelden. Er is dan ook een ruime parking aanwezig. 
Nabijheid van luchthaven en bijbehorende industrieparken en centrum van zaventem. Mogelijkheid tot organiseren businesslunches en teambuildings, feestjes allerhande,…
Recent was er opstart van nieuwe professionele tennisschool met ruime ervaring, waardoor het ledenaantal in toename is. 

Dynamisch kandidaten kunnen mailen naar info@tenza.be.
november
Vacature zelfstandig uitbater clubhuis te Hoeilaart
Tennis-en padelclub de Jonge Wingerd ligt in het centrum van Hoeilaart (Vlaams-Brabant) en beschikt over 6 tennisterreinen (waarvan 3 overdekt) + 2 padelvelden
De club telt 446 leden en daarenboven komen ook veel niet-leden tennissen en padellen.

Het clubhuis is het levendige hart van de tennis-en padelclub. Het cubhuis heeft ook veel regelmatige klanten buiten het tennis en padel.
Het huidige clubhuis wordt deze winter afgebroken en vanaf 24 februari 2023 zal de club beschikken over een spiksplinternieuw (ingericht) clubhuis (ong 80m2) met een volledig ingerichte (professionele) keuken en groot terras.
Op deze dag start ook het winterdubbeltornooi met ongeveer 160 ploegen.  Het (zelfstandig) contract tussen het bestuur van de club en de uitbater begint op die dag.

De club organiseert 3 drukbezette officiële tennistornooien en 2  officiële padeltornooien per jaar.
Er gaan ook heel wat activiteiten door die veel volk trekken zoals kwis, dartsavond, dubbelavonden tennis en padel,....
In de loop van het jaar zijn er ook interclubontmoetingen. De Jonge Wingerd neemt deel met zo'n 20 verschillende ploegen in verschillende categorieën.

De opbrengsten van de uitbating zijn voor de uitbater. Er is geen enkel contract of binding met een brouwer.
Eigen activiteiten & initiatieven zijn steeds welkom.

Het contract van 1 jaar is stilzwijgend verlengbaar. De club geeft de voorkeur aan een langdurige samenwerking.

Adres van de uitbating:
TC De Jonge Wingerd vzw
Koldamstraat 9a
1560 Hoeilaart

Om te solliciteren of voor meer info contacteer de voorzitter Paul Beetens: 0497 42 43 96 of paul.beetens@telenet.be
september
TE KOOP - Luchtverwarming tennishal
Warme luchtgenerator voor tennishal. Voorzien van een mazoutbrander.
Kan eventueel omgebouwd worden naar een gasbrander.  Inclusief mazouttank.
Slechts 3 jaar in dienst geweest met jaarlijks onderhoud.  Verkoop wegens ombouw tennishal tot overdekte padel.  Prijs: 15.000 euro
Interesse?  Mail naar info@woten.be

Specificaties
Generator
Merk: SIROC SES 345
Vermogen 350/400 kW
Bouwjaar: 2016
Type: B23
Mazoutbrander
Merk: LAMBORGHINI LMB LO 450
Bouwjaar: 2016
Mazouttank
Lengte: 4850mm
Diameter: 1250mm
5000l
juni
TC Stekene biedt haar buitenverlichting aan. 12 kwikdamplampen (wit licht) met armatuur 2000W per lamp + voorschakelapparatuur. Beschikbaar half juli 2020. Contact : nicolas-vds@hotmail.com of 0477 77 57 79.

Club zoekt...

Club zoekt...
juli
Tennisclub Linkebeeksport is op zoek naar mensen die, in het kader van het plan Verenigingswerk 3.0, voor het onderhoud van de banen en andere onderhoudsklusjes kunnen zorgen. Interesse? Contacteer Dominique Floris via dominique.floris@skynet.be.

Meer info?

Neem contact op via info@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.