Tennis
Padel

Ethias

Ethias is sinds 2016 een trouwe hoofdsponsor van Tennis Vlaanderen en is tot en met 2023 de verzekeraar van onze meer dan 200.000 leden.

Via dit partnership en de intense samenwerking met Tennis Vlaanderen wil Ethias een zo breed mogelijk publiek bereiken. Dit gebeurt door de koppeling van Ethias aan onderstaande projecten: 
 
De Ethias Tennis Tour Junior en het Ethias Belgian Junior Circuit, de jeugdcompetitiecircuits op Vlaams en nationaal niveau. Ethias ondersteunt de competities onder andere met een leuke spaarkaartactie en professionele aankleding van de tornooien en events. 

Ethias zet zich in voor de ontwikkeling van de Vlaamse tennistalenten door de schouders te zetten onder het Topsportcentrumproject in Wilrijk

Ethias zet zich samen met Tennis Vlaanderen in om aan de hand van een brede nationale campagne zoveel mogelijk mensen aan te zetten om lessen te nemen of een terrein te reserveren

Naast het tennissen zelf zetten Ethias en Tennis Vlaanderen in op preventie, aan de hand van een campagne op social media.
Wat wil Ethias voor de tennissport in Vlaanderen betekenen?
Ethias en Tennis Vlaanderen zijn geen onbekenden voor elkaar. Ethias verzekert de leden van de tennisfederatie immers al meer dan 20 jaar. 

Ethias verzekert meer dan 1 miljoen sporters in ons land waaronder, in termen van het aantal sportende leden, enkele van de grootste sportfederaties als wielrijden, tennis, padel, gymnastiek, basketbal, volleybal, golf, zwemmen of wandelen. 

De wil om de ontwikkeling van het sporten te ondersteunen bij een zo groot mogelijk aantal mensen, sluit nauw aan bij de realisatie van de maatschappelijke waarden van Ethias: engagement, menselijkheid en enthousiasme. 

Deze waarden zijn overduidelijk ook aanwezig in de sport. Ze worden ontwikkeld via een laagdrempelige toegankelijkheid van de sport voor iedereen en brengen vrouwen en mannen van alle leeftijden en origines samen met respect voor elkaar. 

Volg Ethias op Instagram