Tennis
Padel
Tennis
Padel

Scholenactie tennismakingsmaand

Win een gratis tennisinitiatie op je school!

Zin in de leukste LO-les van ’t jaar? Nog op zoek naar een toffe activiteit om de lente in te knallen? Doe dan mee met deze unieke wedstrijd: wij verloten met de tennisfederatie Tennis Vlaanderen 5 leuke tennisinitiaties op 5 verschillende scholen! Maak kans op één of meerdere uurtjes sportieve fun op school! Deze actie kadert in onze campagne ‘tennismakingsmaand’, waarin we in de lente zoveel mogelijk kinderen willen laten kennis maken met tennis.

Jullie kiezen zelf voor welke focusleeftijd jullie een initiatie wensen en wij passen onze les aan. Onze KidsTennismascotte Kastaar komt de les mee opvrolijken en daagt de kids graag uit om een balletje te slaan.
Ongetwijfeld een unieke ervaring voor alle leerlingen en meteen ook een manier om kennis te maken met een nieuwe sport! 

Registreer je voor 23/02 en win! 

Zien jullie ’t ook al helemaal zitten? Wacht dan niet en registreer jullie vandaag nog voor de wedstrijd! Wat moet je doen? Heel simpel, gewoon even dit formulier invullen en wie weet komen wij binnenkort langs op jullie school! Ben je bij de winnaars? Dan nemen we in de week van 26 februari contact op om verdere afspraken te maken. 

Praktische info

Wanneer?
Wij komen langs in de maand maart om een initiatieles te geven op de winnende scholen. 

Welke leerlingen komen in aanmerking?
Je kiest als school zelf voor welke leeftijdsgroepen je een tennisinitiatie zou wensen:
  • 3de kleuterklas + 1ste leerjaar + 2de leerjaar
  • 3de + 4de leerjaar
  • 5de + 6de leerjaar
Een sessie duurt ongeveer 1 uurtje. Meerdere sessies zijn mogelijk in onderling overleg!

Wat moeten jullie voorzien?
Enkel een sportzaal of plaats op de speelplaats (bij mooi weer). Wij zorgen voor al het materiaal en de gediplomeerde trainers! 

Extra aandacht voor je school
Ben jij één van de winnende scholen? Dan zetten wij je school graag in de aandacht! Wij zorgen voor een leuke social mediareel en delen die natuurlijk ook met de school. Verder brengen wij ook de pers op de hoogte van onze actie. 

Wanneer maken we de winnaars bekend?
Wij loten 1 winnaar per provincie in de week van 26/02 en nemen contact op met de winnende scholen om praktische afspraken te maken.

Wat als je niet gewonnen hebt?
Geen nood! Wij brengen de omliggende tennisclubs op de hoogte en zij kunnen met jullie contact opnemen om een initiatieles vanuit de club te geven. 

Meer info?

Neem contact op via clubwerking@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.