Tennis
Padel

Opleiding interclubleider - tennis

Programma

Je schrijft je in voor de cursus en het examen interclubleider (tennis). De cursus bestaat uit 2 delen:

  • Digitale vooropleiding via het e-learning platform Drillster.
  • Examenmoment voorafgegaan door een kort cursusmoment (digitaal via Microsoft Teams, verplichte aanwezigheid vereist).

De cursist behaalt de graad "interclubleider" na het volgen van de digitale opleiding, het volgen van het cursusmoment en het behalen van minstens 70% op het examen.

Digitale vooropleiding:
Tijdens de cursus interclubleider verwerk je het grootste deel van de leerstof zelfstandig met behulp van het e-learning platform Drillster. Via een aantal drills in het e-learning platform en een begeleidende cursustekst leer je alles over de tennisspelregels, de organisatie van een interclubontmoeting (o.a. interclubreglementen, wedstrijdblad), de gedragscode en de gewestelijke richtlijnen.

De digitale opleiding dient afgewerkt te zijn ten laatste de avond voor de examendag.

Let op: we dienen je manueel toe te voegen aan het e-learning platform. Dit doen we zo snel mogelijk na je inschrijving. We brengen je via mail op de hoogte zodra je toegevoegd bent aan het platform.


Cursus- / examenmoment:
De cursus interclubleider wordt afgesloten met een cursus- en examenmoment. Het examen gaat hoofdzakelijk over de leerstof die ingeoefend is via het e-learning platform. Op het cursusmoment vlak voor het examen krijgt de cursist meer info over de belangrijkste aandachtspunten bij het leiden van een interclubontmoeting, het verwerken van de scores via het computerprogramma Elit en is er tijd voor vragen.

! In functie van het gedeelte e-learning dien je tijdig in te schrijven. De maandag voor iedere cursusdag sluiten de inschrijvingen.

Meer info over het opleidingstraject interclubleider, kan je raadplegen via deze link.

* Bij annulatie nadat je toegevoegd bent aan het e-learning platform, kan het cursusbedrag: teruggestort worden mits afhouding van een administratiekost van 5 euro of verplaatst worden naar een andere cursus

* Bij ongewettigde afwezigheid kan het cursusbedrag noch teruggestort, noch verplaatst worden naar een andere cursuslocatie.

Algemene info

Kostprijs:
20 EUR
Leeftijd:
17 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

Locatie Data en uren Resterende inschrijvingen Inschrijven
No records found.