Tennis
Padel

Opleiding nationaal wedstrijdleider - tennis

Programma

Je stelt je kandidaat voor het opleidingstraject tot nationaal wedstrijdleider (tennis). Het opleidingstraject bestaat uit 3 pijlers:

1) Zelfstudie: Je herhaalt alle theoretische leerstof voor interclub- en wedstrijdleiders via het e-learningplatform Drillster, de cursustekst en de jaarlijkse refresher voor nationale officials.

2) Begeleiding: Je krijgt een mentor toegewezen aan wie je al je vragen kan stellen en advies kan vragen.

3) Cursus- en examenmoment: Het opleidingstraject wordt afgerond met een cursusdag met een schriftelijk en mondeling examen. Het cursus- en examenmoment gaat ieder jaar door in maart. De datum en locatie zal later nog bekend gemaakt worden.

Na het volgen van de opleiding nationaal wedstrijdleider, het behalen van een score van minstens 80% op het theoretisch examen en het slagen voor de 'taaltest Frans' , behaal je de graad "Nationaal Wedstrijdleider".

Toelatingsvoorwaarden:
Als ervaren wedstrijdleider (minstens 2 jaar ervaring) kan je jouw kandidatuur indienen. Na aanvaarding van je kandidatuur krijg je een mail met meer info. Vervolgens kan je deelnemen aan het opleidingstraject en het examen.

 

Algemene info

Leeftijd:
18 - 99 jaar
Type:
Opleiding

Inschrijven

Locatie Data en uren Resterende inschrijvingen Inschrijven
TOPSPORTCENTRUM TENNIS VLAANDEREN
Edegemsesteenweg 100
2610 Wilrijk (Antwerpen)
01/12/2024 00:00 - 01/04/2025 00:00 20 Inschrijven