Tennis
Padel

Ethias

Ethias is sinds 2016 een trouwe hoofdsponsor van Tennis Vlaanderen en is tot en met 2026 de verzekeraar van onze meer dan 200.000 leden.

Via dit partnership en de intense samenwerking met Tennis Vlaanderen wil Ethias een zo breed mogelijk publiek bereiken. Dit gebeurt door de koppeling van Ethias aan onderstaande projecten: 
 
De komende drie jaar staan in het teken van de ontwikkeling van jonge tennistalenten op Vlaamse bodem, in het kader van de Ethias Next Gen. De grootste pilaar in dit project van Ethias is de ondersteuning van de getalenteerde tennisspelers op het Topsportcentrum in Wilrijk. Aan de hand van leuke content brengt Ethias deze tennistalenten naar een breed publiek op hun social mediakanaal ‘Ethias on tour’. 

Ethias blijft immers ook de titel partner van de jeugdcompetities Ethias Tennis Tour Junior en het Ethias Belgian Junior Circuit, waaruit de Vlaamse tennistalenten voortvloeien. 

Ook staat Ethias mee aan de basis van tennis, waarbij ze via brede campagnes Vlamingen aanmoedigen om te proeven van tennis. Verder stimuleert Ethias de huidige tennissers om via het Mijn Terrein-project tennisterreinen te reserveren in elke Vlaamse provincie. De toegankelijkheid van de sport is een voordeel voor iedereen, en brengen vrouwen en mannen van alle leeftijden en origines samen met respect voor elkaar. 
 

Volg Ethias op Instagram