Tennis
Padel
Tennis
Padel

Plezier beleven tijdens de Tennis Fundays

Wat zijn de Tennis Fundays?

De Tennis Fundays, dat is de start van levenslang tennisplezier! Spelertjes die geregeld deelnemen, hebben dubbel zoveel kans om te blijven tennissen.

Wij vatten even kort samen wat deze Fundays precies zijn:

Voor wie?

Voor alle enthousiaste 7 tot 12-jarigen die nog niet competitief tennissen in de Ethias Tennis Tour Junior of de Interclub.

Wat is het?

Een event van ongeveer 2 uur vol speel- en tennisplezier op maat. Je hoeft enkel lid te zijn op je eigen club en dan kan je in heel Vlaanderen deelnemen aan de Fundays. 

Online spaarkaart?

We hebben een online spaarkaartsysteem waarbij we voor elke deelname een stempel zetten op je online dashboard! Zo val je automatisch in de prijzen, je leest er hieronder meer details over. 

Online spaarkaart voor ROOD 

 • Deze online spaarkaart telt alleen voor de Fundays die je meedoet in de KidsTenniskleur Rood.
 • Doe je aan minstens 2 keer een Tennis Fundays in Rood mee?
  Dan krijg je via mail een waardebon van TennisDirect t.w.v. €10 (ten laatste één week na beëindigen van het tornooi door de club).
 • Speel je minstens 3 keer? 
  Dan mag je naar het KidsFestival Rood op het Feest van de Jeugd op 7 of 8 september en krijg je daar ook een leuk geschenk! Je ontvangt hiervoor via mail alle nodige informatie van zodra je voldoende tornooien hebt gespeeld, ten laatste één week na het beëindigen van het tornooi.  
Je kan de online spaarkaart steeds terugvinden na inloggen op het spelersdashboard van je kind. Ga nadien op het dashboard naar ‘competitie’ > ‘spaarkaarten’.

Online spaarkaart voor ORANJE en GROEN

 • Deze online spaarkaart telt voor de volgende competities: de Tennis Fundays Oranje en Groen (1 stempel per Funday), de Interclub Junior (max. 1 stempel voor de hele interclubperiode 2024), de Ethias Tennis Tour Junior (1 stempel per tornooi) en het Ethias Belgian Junior Circuit (1 stempel per tornooi). 
 • Doe je minstens 2 keer mee aan één van bovenstaande competities? 
  Dan krijg je via mail een waardebon van TennisDirect t.w.v. €10 (ten laatste één week na beëindigen van het tornooi door de club).
 • Doe je minstens 6 keer mee?
 • Dan mag je naar de coole Double Trouble op 7 of 8 september 2024 (op het Feest van de Jeugd) en krijg je daar ook een leuk geschenk! Je ontvangt hiervoor via mail alle nodige informatie van zodra je voldoende tornooien hebt gespeeld, ten laatste één week na het beëindigen van het tornooi.
Je kan de online spaarkaart steeds terugvinden na inloggen op het spelersdashboard van je kind. Ga nadien op het dashboard naar ‘competitie’ > ‘spaarkaarten’.

Ontdek de Tennis Fundays "Sterke Kastaar editie"!

Ken je de speciale Tennis Fundays al? Hetzelfde concept, maar ook weer net een tikkeltje anders: 

Sterke Kastaar editie

Op deze Fundays is er een talentscout aanwezig. Nieuwe data volgen binnenkort! 

De eerste stap naar competitie dankzij de 'Fundays on Tour'

We moedigen clubs en trainers aan om begeleid naar een Tennis Funday te gaan, want in groep is toch zoveel leuker dan alleen. Dankzij deze ‘Fundays On Tour' wordt de stap richting wedstrijdtennis kleiner én beleven heel wat spelertjes heel wat fun! Informeer zeker eens bij jullie club of ze begeleid naar een Funday in de buurt gaan.

Tornooien

Startdatum Club
Er werden geen tornooien gevonden

Meer info?

Neem contact op via info@tennisvlaanderen.be of 02 548 03 00.